Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma

A digitális tanrend második hete

2020-03-20 17:17:00

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A digitális tanrend első hetének fő célja az volt, hogy a kapcsolatfelvétel minden tantárgyból, minden tanárral történjen meg. Apróbb hiányosságokkal ez sikerült. Tudom, ez igen eltérő és talán túlságosan is szerteágazó módon és csatornán zajlott. Ezért 2020. március 23-tól (hétfőtől) kezdődően az igazgatóság alapvetően három platformra kívánja ezt korlátozni:

1.    KRÉTA használata annak minden problémájával együtt kötelező a tanárok számára, hiszen az óráikat itt kell beírniuk. Tulajdonképpen itt is megoldható minden, ami a távoktatáshoz kellhet, de a biztonságosabb működés érdekében ezen felül két másik felület közül is választhattak, de ez számukra nem kötelező.

2.    GoogleClassroom, melyhez rendelkezni kell …..@gmail.com e-mail címmel, ezt mindenkinek magának kell generálnia.

3.    Office365Teams, ehhez rendelkezni kell boronkay-s e-mail címmel, melyet központilag generáltunk:

családnév.keresztnévszületésiév@tanulo.boronkay.hu (a pirossal írt rész mindenkinek ugyanaz, és természetesen minden ékezetek nélkül, a kék rész is).

A hozzá tartozó jelszó: Bor-saját oktatási azonosító: pl.: nagy.soma2001@tanulo.boronkay.hu   ---- ehhez tartozó jelszó: Bor-123456789

Az egyéb felületek használata sem tilos, de csak egy-egy speciális feladat vagy megbeszélés elvégzéséhez érdemes igénybe venni, alapvetően nem ajánlott!

Nagyon sok dolgotok maradt itt a ruhatárban, melyeket kérünk legkésőbb 2020. március 31-ig vigyetek el. Ezt követően felelősségvállalás nélkül, ömlesztve dobozoljuk és raktározzuk. Amikor ismét jöhettek iskolába, az aulában ki fogjuk pakolni (mint ahogy szoktuk), ahonnan két napig lehet keresgélni. Ezt követően zsákoljuk és karitatív szervezeteknek fogjuk átadni.

Vác, 2020. március 20.     

Fábián Gábor igazgató