Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Borshow – 2012

2012-05-25 15:00:00

Kollár Bojána és Bartha Bendegúz műsorvezető konferálásával tegnap, 2012. május 17-én eljött az 5. alkalommal megrendezett Borshow. E délutánon a főszerep ismét iskolánk legtehetségesebb tanulóié lehetett. Voltak énekesek, táncosok, zsonglőrök, humoristák, s ami mindannyiójukban közös volt az az, hogy mindnyájan szerették volna megmutatni, mit is tudnak az általuk képviselt műfajban, melyek sokszínűségének csak a képzeletük szabott határt

A cikkben a két műsorvezető összekötő szövegeit használtuk fel, a hivatkozások alól pedig egy-egy videó érhető el. 


Első előadónk a Lúze-rock zenekar. Ez a név egy csapatot rejt, mely 2011. október 7-én alakult Nagyorosziban. A banda 3 tagja: Sikali István, Merész Bence és Merész Levente a helyi általános iskola padjait koptatja, ám a legidősebbVigyinszki Máté iskolánk 10. B-s tanulója. Két produkcióval készültek: egy saját szerzeménnyel és egy Jimmy Hendrix dallal

Borshow - 2012 - 01 - Lúze-rock 


Második fellépőként következzen a 11. G osztályos Koncz Orsolya és Finta Dóra. A Notre Dame-i toronyőr című filmből hallhattunk egy számot. Felkészítő tanáruk Tercsi Beáta.

Borshow - 2012 - 14 - Koncz Orsolya és Finta Dóra (Egyelőre nincs felvételünk róluk.)


Most jöjjön 1001 éjszaka álma. A 9. G osztályos Németh Viktória és barátnője, Tóth Bernadett a Selye János szakközépiskola tanulója 5 éve hastáncolnak. Már rengetek fellépést tudhatnak maguk mögött, rendszeres résztvevői fesztiváloknak és ki-mit-tudoknak.

Borshow - 2012 - 02 - Németh Viktória és Tóth Bernadett

Borshow - 2012 - 03 - Németh Viktória és Tóth Bernadett


Lássuk, hogy fér meg egymással a zsonglőrködés és a könnyűzene. Bodor Bálint, Nagy Richárd és Polgár Balázs 11. B. osztályos tanulók Unaloműző című produkciója következik, mellyel igyekeznek elűzni a szavazással kapcsolatos kételyeket is.

Borshow - 2012 - 04 - Bodor Bálint, Nagy Richárd, Polgár Balázs


A 11. G osztály előadásában következik Varga Miklós Európa című dala. Kutasi Zsuzsannának küldik.

Borshow - 2012 - 05 - 11.g osztály énekel


A következő percekben egy showtáncot fogunk látni. Ez a nyolc vidám lány már kis pomponos koruk óta együtt bűvölik a botot a Danubius Táncegyüttes Mazsorett Csoportjában. Felkészítette őket Kunya Sándorné.

Borshow - 2012 - 06 - Danubius Táncegyüttes Mazsorett csoportja

Borshow - 2012 - 07 - Danubius Táncegyüttes Mazsorett csoportja


A 11. A osztály a Repulic Szállj el kismadár című dallal szeretne kedveskedni, és meggyőzni a még bizonytalankodókat, hogy kire kell voksolni a holnapi szavazáson.

Borshow - 2012 - 08 - 11.a énekel


You and I. Lady Gaga slágerével érkezik Hujbert Anna és ikertestvére Hujbert Kata 10. G osztályos tanulók.

Borshow - 2012 - 09 - Hujbert Anna, Hujbert Kata


És most következik egy vérbeli színjátszós, a humor nagyágyúja, Repiczki Tamás. Műsorának címe: Stand up comedy régen és most.

Borshow - 2012 - 10 - Repiczki Tamás


Mester Fanni most hangjával kápráztat el minket. Ha volna két életem című dalt fogja elénekelni.

Borshow - 2012 - 11 - Mester Fanni


A No Comment Hip Hop Tánciskola tagjai 4 évvel ezelőtt tűntek fel a köztudatban a Csillag Születik című tehetségkutató műsorban, akkor még Black Time néven. Később egy néwáltást követően lettek NO COMMENT HIP HOP TÁNCISKOLA. Azóta az egyik legdinamikusabban fejlődő tánciskolává nőtte ki magát, hiszen számos helyszínen megtalálhatóak most már az ország különböző pontjain. Az elmúlt másfél év alatt közel 900 főre bővült a No Comment család. Jelenleg 8 tanár 20 különböző helyszínen oktatja a tanítványokat Budapest és országszerte. A következő néhány percben a váci kezdő kettes csoportot és a központi táncstúdió L.A.P.D. formációját láthatjátok. Felkészítő tanáruk: Librecz Ákos.

Borshow - 2012 - 12 - No Comment

Borshow - 2012 - 13 - No Comment


 

Pataki Sándor biztosította a hangosítást, kezelte a kamerát (a képen balra), a fotókat Udvarhelyi Benjámin (Benji) és Nagy Sándor Márton (Marcy) készítette (középen és jobbra). 



Pataki Sándor vidofelvételei az eseményről

Borshow - 2012 - 01 - Lúze-rock (PS)  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Az esemény további fényképeken