Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

A Gyémánt Musical Stúdió bemutatója

2013-10-20 14:54:09
Színes musical bemutatóra került sor 2013. október 18-án iskolánk aulájában, ahol a Gyémánt Musical Stúdió boronkays növendékkel is (Nábelek Sára 10.C) fellépő előadást nyújtott át a péntek koradélutáni kicsiny, de lelkes közönségnek.
 
 
A Gyémánt Musical Stúdióban minden olyan 10. életévét betöltött fiatal megtalálhatja a helyét, akik énekelni, táncolni szeretnek, és vonzalmat éreznek a színpadi játék, a zenés színház iránt. A művészeti csoport pedagógusai, Brenner Judit, a Stúdió vezetője, zenetanár, Mézes Judit, tánctanár, koreográfus, Jakabné Lengyel Ágnes, drámapedagógus egy olyan, a zenés színház iránt fogékony társulat kinevelését tűzték ki céljául, amellyel nívós énekes- táncos produkciókat állítanak ki színpadra. 
 
E délutánon az együttes többórányi repertoárjából mutattak be egy igen gazdag keresztmetszetet: voltak rajzfilmek betétdalai, híres musicalek részletei, filmdalok, és látványos táncok.
 
Bemutatójuk egyik nem titkolt célja volt, hogy a fiatal, lelkes előadók tánccal énekkel mondhassák el, hogy várják soraik közé a műfaj iránt érdeklődő újabb nemzedékeket.
 
h.i.