Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Idei röplabdaeredmények

2013-04-08 06:43:24

A 2012-13-as tanévben, az előző évekhez hasonlóan, iskolánk lány és fiú röplabdacsapata is részt vett az Amatőr Diákolimpián. 

 

Mivel a megyében összesen öt fiúcsapat nevezett, a rangsor kialakítása, illetve a továbbjutó csapat megnevezése egy egynapos tornán lejátszott körmérkőzések alapján dőlt el. A megyedöntő lebonyolítására február 11-én, iskolánkban került sor.
 
Fiúcsapatunk a második helyen végzett. 
 
Csapattagok: 
Hatala Tamás (csapatkapitány), Tőtési Máté, Tóth Kristóf, Jendrék Tamás, Tóth Károly, Monoki János és Sesztay Zsolt.
 

 
 
A lánycsapatnak nem volt ilyen könnyű dolga. A megyéből tíz csapat nevezett. Ezek három csoportba lettek sorolva, és itt is körmérkőzéssel dőlt el a csoporton belüli rangsor. Az első helyezést elérő, valamint a – külön megrendezett versenyen legjobban szereplő – második helyezettes csapat jutott tovább. Bár csoportelsők voltunk, a megyedöntőbe, az erős mezőny miatt, csak a negyedik helyet tudtuk megszerezni. Ennek ellenére, az eredménnyel meg vagyunk elégedve, hiszen a csapat még nagyon fiatal. Jövőre, szinte változatlan összetételben, de még nagyobb rutinnal indulunk a megmérettetésen. 
 
 
Csapattagok: 
Sándli Zita (csapatkapitány), Szabó Dorottya, Szabó Andrea, Vörös Brigitta, Frankl Dóra, Boros Boglárka, Podlovics Laura, Székely Blanka, Haffner Kitti, Wagner Flóra, Széphalmi Eszter.
 
Jendrék Miklós
csapatvezető