Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Megérkeztek a tankönyvcsomagok

2013-09-03 13:27:51

Iskolánkban megkezdődött az új rendszerű, központosított tankönyvszállítás. A térség legnépszerűbb intézményében idén 1080 nappalis növendék, ebből a 600 felvételizőből nagyjából 200 újonnan felvett diák kezdi meg a középfokú tanulmányait, az ő számukra érkeztek meg az új tankönyvek. 

 
Munkatársaink az étkezőben a tegnapi és a mai napon nekiláttak a csomagok átadásnak. A 773 csomag zömét szétosztották, a maradékokat a hét folyamán átvehetik a diákok. A 9. osztályos csomagok kivételével mindegyik csomag összeállítása a megrendelésnek megfelelő volt.
 
 
 
 Nagyítható panorámakép
 
A fentmaradt csomagokat az igénylők e héten szerdán, csütörtökön, péntek vehetik még át, 8-10 óra között az F016 teremben (Mérőlabor). A diákok mintegy harmada jelezte rászorultsági alapon az ingyenes tankönyvigényét, a megfelelő jogosultságok igazolásával számukra az iskola könyvtára adja majd ki a terjesztőtől átvett csomagot. Az ingyen tankönyvre jogosult diákok részére a könyvtárba megrendelt könyvek ezidáig még nem érkeztek meg, ezért ők a tankönyvet később kapják meg.
 
h.i.