Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

!!!!!Sürgősségi felhívás diákoknak(is)!!!!!!

2013-06-06 22:36:42
A Duna vízszintje nem várt ütemben emelkedik, úgy tűnik, vészhelyzet van. Előrejelzések szerint már CSAK rövid ideig tehetünk még valamit városunk védelméért! TEHÁT IGAZGATÓI FELHÍVÁS, HOGY MINDENKI AZ ISKOLÁNKBÓL, AKI TEHETI, LEGYEN MUNKÁRA ALKALMAS ÖLTÖZETBEN, LEHETŐLEG SZERSZÁMMAL FELSZERELKEZVE A KOMPKIKÖTŐNÉL JÚNIUS 6-ÁN 8 ÓRAKOR.  Volt a hír körül némi kommunikációs zavar, de azt csak a különleges helyzet szülte.
 

 

 
A diákok segítségét kéri városunk 14 éves kortól, nemtől függetlenül, mindenkire égető szükség van. Aki tud, jöjjön már ma is segíteni!
Péntektől csak 18 év felettiek vehetnek részt a munkában!
 
Aki beteg, sérült, érettségizik, komoly más oka van rá, hogy távol maradjon, azoknak rendes tanítási nap lesz az iskolában. Tehát a munka önkéntes, de a város érdekében az igazgatóság által erősen javallt. 
 
Legkésőbb június 6-án 8.00-kor találkozunk a Halászkert étteremnél vagy a Trafalgár Étteremnél. Az iskolában történő hiányzás igazolva lesz, évfolyamtól függetlenül.
 
Aki tud, hozzon lapátot, munkáskesztyűt!!! Várunk mindenkit, aki tud és akar is segíteni az árvízvédelemben! Nagyon fontos, hiszen ha valakit közvetlenül nem is érint, a parthoz közellakók otthonukat veszítik el, tegyük meg a legtöbbet, amit tudunk!
 
Bretus Bori
diákpolgármester - bretusbori@gmail.com
 
**********
 
Kérlek, osszátok meg ezt a felhívást, minél több emberhez eljuthasson a hír.